Diensten

Onze specialisatie is het opstellen van Amerikaanse inkomstenbelastingaangiftes voor particulieren en bedrijven. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor advies en het opstellen van een groot aantal overige formulieren en documenten voor de Amerikaanse federale belastingdienst (IRS) evenals Amerikaanse lokale belastingen.

AANGIFTE INKOMSTENBELASTING


Als Amerikaans staatsburger bent u belastingplichtig in de VS voor uw wereldwijde inkomen en bent u verplicht jaarlijks een inkomstenbelastingaangifte in te dienen.

HOE WIJ U KUNNEN HELPEN:

Opstellen van uw inkomstenbelastingaangifte.
Onze specialisatie.

Opstellen aangifte voor niet-Amerikaans staatsburgers met een Amerikaanse inkomsten.
Indien u inkomsten geniet uit de VS, bijvoorbeeld omdat u er tijdelijk (gaat) werken of in de VS investeert, moet u de inkomsten melden aan de Amerikaanse belastingdienst.

STREAMLINED PROCEDURES


Indien u niet opzettelijk niet heeft voldaan aan de verplichting jaarlijks een belastingaangifte in te dienen, komt u eventueel in aanmerking voor de Streamlined Procedures, een inkeerregeling.

HOE WIJ U KUNNEN HELPEN:

Advies.
Of u in aanmerking komt voor de Streamlined Procedures hangt af van uw specifieke feiten en omstandigheden. Onze belastingdeskundigen kunnen u informeren over de Streamlined Procedures.

Opstellen aangiftes en overige formulieren Streamlined Procedures.
De Streamlined Procedures werden in 2012 geïntroduceerd nadat verschillende Zwitserse banken werden aangeklaagd door de Amerikaanse overheid. Vanaf het begin zijn onze adviseurs betrokken bij de Streamlined Procedures. Een team met meer ervaring is niet eenvoudig te vinden.

FOREIGN BANK ACCOUNT REPORT


U bent verplicht een Foreign Bank Account Report (FBAR) in te dienen indien de totale waarde van uw niet-Amerikaanse bankrekeningen op enig moment gedurende het jaar meer is dan $10.000. Ook bepaalde (levens)verzekeringspolissen, spaar- en beleggingsrekeningen moeten op de FBAR worden vermeld.

Onze belastingdeskundigen hebben ruime ervaring met het opstellen en indienen van FBARs. Wij hebben een vast tarief voor het opstellen en elektronisch indienen van een FBAR.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.