Us Tax Services

Wij zijn gespecialiseerd in Amerikaans belastingrecht. Helder advies, transparante tarieven.

Over U en ons


Sanders US Tax Services is gespecialiseerd in het verlenen van advies op het gebied van de Amerikaanse belastingwetgeving en het opstellen van Amerikaanse belastingaangiftes. Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven. Wij streven naar duurzame relaties met onze cliënten. Met de meesten van hen werken we al jarenlang samen en daar zijn we trots op.

Wij zijn een informele, open en snelgroeiende organisatie. Wij staan u in de Nederlandse taal te woord. Onze fiscalisten hebben ruime ervaring met de Amerikaanse belastingwetgeving, en met name de internationale aspecten daarvan en de interactie tussen de Nederlandse en Amerikaanse belastingwetgeving.

Amerikaanse belastingwetgeving voor particulieren

Als Amerikaans staatsburger bent u belastingplichtig in de Verenigde Staten, ook als u geen inkomen Amerikaans inkomen heeft en er niet woont. Indien u nog nooit een Amerikaanse belastingaangifte heeft ingediend, komt u wellicht in aanmerking voor een inkeerregeling. Graag adviseren wij u en helpen u bij het opstellen van uw Amerikaanse belastingaangifte. Onze fiscalisten kennen niet alleen de Amerikaanse belastingwetgeving, maar ook de Nederlandse.

Amerikaanse belastingwetgeving voor bedrijven

Onze fiscalisten adviseren aan bedrijven hoe zij praktisch en effectief aan hun Amerikaanse fiscale verplichtingen kunnen voldoen, graag ook in samenwerking met uw Nederlandse belastingadviseur. De impact van Amerikaanse belastingwetgeving is groot, ook op niet-Amerikaanse bedrijven. Denk bijvoorbeeld aan een Nederlands bedrijf met een Amerikaanse aandeelhouder. Echter, de toepassing van de Amerikaanse belastingwetgeving is vaak ingewikkeld. Daarbij zijn de risico’s groot. Niet compliant zijn kan tot hoge boetes en veel onzekerheid leiden.

Meer informatie

Indien u een van de bovenstaande onderwerpen wilt bespreken, neem dan contact op met Sanders US Tax Services. Wij horen graag van u.

Vanaf het eerste contact met uw adviseur tot het indienen van uw aangifte, het is onze taak een complex proces voor u helder en inzichtelijk te maken.


 • CONTACT

  Stuur ons een bericht via het contactformulier. Een adviseur zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

 • INFORMATIE STUREN

  Wij sturen u een overzicht van de benodigde informatie.

 • OPSTELLEN AANGIFTE

  Zodra wij uw informatie hebben ontvangen, stellen wij uw aangifte op. Bij vragen nemen wij contact met u op.

 • AANGIFTE INDIENEN

  Ter goedkeuring sturen wij u uw aangifte, die we graag telefonisch toelichten. Wij sturen u onze rekening pas als de aangifte bij de IRS is ingediend.

Neem contact met ons op

Stuur ons een bericht en we beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk.